fbpx
ALLES WAT JE MOET WETEN!

Retourneren en garantie

Retourneren

TheNederland.nl accepteert retouren binnen 14 dagen na de leveringsdatum, om een retourverzoek in te dienen, mail ons dan op mail@thenederland.com. Als je retourperiode is verstreken maar je wilt toch je artikel retourneren, en er waren bijzondere omstandigheden, dan kun je ons een e-mail sturen en dan bepalen wij hoe we je van dienst kunnen zijn.

Garantie

Je kan aanspraak maken op garantie als een artikel binnen de garantieperiode schade of een defect vertoont. Als je aanspraak maakt op garantie, zal TheNederland.nl het product (gedeeltelijk) vergoeden, vervangen of repareren. Slijtage, misbruik of intensief gebruik en gebruikersschade vallen niet onder de garantie.

Elk product heeft een bepaalde garantieperiode. Deze periode is afhankelijk van de functie van het product, de verwachte levensduur en de kwaliteit.

De onderstaande garantievoorwaarden zijn van toepassing op fietsen.

  • Tien jaar garantie op het frame en de voorvork.
  • Vijf jaar garantie op lakwerk en roest van binnenuit.
  • Een jaar garantie op alle onderdelen behalve de banden.

Dien een garantieclaim in

Als klant van TheNederland.com dien je het garantieverzoek per e-mail (mail@thenederland.com) naar ons op te sturen. Stuur altijd het factuurnummer, een duidelijke omschrijving van de klacht, de wijze waarop de schade is ontstaan en afbeeldingen (indien mogelijk een video) van het product of onderdeel waarop de klacht duidelijk zichtbaar is. Mocht er inderdaad garantie zijn, dan lossen wij dit op door middel van compensatie, vervanging of reparatie. Deze vergoeding of vervanging is afhankelijk van de schade en het onderdeel dat beschadigd is.

0